21. oktober 2020
De ældre på Ammershøjparkens Ældrecenter i Kirke Hyllinge kan igen få alle deres kære på besøg, når de ønsker det. Foto: Pixarbay.
De ældre på Ammershøjparkens Ældrecenter i Kirke Hyllinge kan igen få alle deres kære på besøg, når de ønsker det. Foto: Pixarbay.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Besøgsforbud ophævet på Ammershøjparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Besøgsforbud ophævet på Ammershøjparken
Opdateret 16. oktober 2020 kl. 08:53
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 16. oktober 2020 kl. 08:48
Af Holger Vincents

Kirke Hyllinge: Efter en måned med begrænset kontakt til omverdenen må beboerne på Ammershøjparkens Ældrecenter igen få deres pårørende på besøg. Det står klart, efter Styrelsen for Patientsikkerhed tirsdag valgte at ophæve det besøgsforbud, der har været indført på plejecentret for at standse spredningen af Covid-19.

Det bekræfter Lejre Kommunes borgmester Carsten Rasmussen (S) overfor Mediecentret.

- Det er naturligvis rart, at der igen er normale tilstande på Ammershøjparken. Det betyder samtidig, at indsatsen på stedet har virket, og det er rigtig godt, siger borgmesteren.

Besøgsforbuddet på Ammershøjparken blev indført den 15. september, efter både beboere og ansatte på plejecentret var testet positive for Covid-19.

Siden det første tilfælde af coronavirus blev konstateret tilbage i september måned, er i alt 10 personer med tilknytning til plejecentret konstateret smittet - heraf otte medarbejdere og to beboere.

Tip os


mcred@sn.dk

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk