1. juni 2020
En gruppe initiativtagere sætter gang i løbetræningen forud for Royal Run, og alle kan være med hver lørdag formiddag. Privatfoto.
En gruppe initiativtagere sætter gang i løbetræningen forud for Royal Run, og alle kan være med hver lørdag formiddag. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle kan være med: Lejre træner op til Royal Run

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle kan være med: Lejre træner op til Royal Run
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 05. marts 2020 kl. 11:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: Nu er der et helt nyt tilbud til alle, der overvejer at løbe eller gå Royal Run til sommer: En gruppe frivillige i Lejre inviterer til fælles træning for både begyndere og øvede. Det er gratis, og første træning blev gennemført lørdag den 29. februar. Alle der har lyst til at deltage nu på lørdag skal bare møde op ved Domus Felix klokken 9.

Når Royal Run i år afvikles for tredje gang, er det med et ønske fra arrangørerne om at sætte endnu mere fokus på det store fællesskab, der hidtil har karakteriseret begivenheden.

Konkret betyder det, at der lige nu igangsættes træningskoncepter over hele landet, herunder Lejre, for alle der gerne vil deltage i Royal Run.

Initiativtager til Lejres Nye Løbere, Claes Amundsen, fortæller:

- Initiativet er for dig, der gerne vil deltage i Royal Run den 1. juni. Uanset om du har mod på at gå, lunte, løbe eller spurte dig gennem en af de tre distancer på henholdsvis one mile, familie mile, 5 og 10 km, er det dig vi gerne vil have med. Vi mødes foran Domus Felix på Lejre Bygade hver lørdag kl. 9.00. Derfra deler vi os op i hold der vil gå, løbe kort eller løbe længere. Meningen er, at vi gør det til en fælles ting for alle at mødes for at træne op til Royal Run. Og selvom vi ikke følges med alle ude på ruten, skaber vi et fællesskab, hvor vi hver gang starter sammen og alle arbejder i retning af samme mål.

Anne Marie Veistrup uddyber:
- Det startede med at der sidste år blev etableret et frivilligt løbefællesskab under navnet Lejres Nye Løbere. Vi startede fra nulpunktet og havde en fantastisk fælles rejse indtil vi kunne fejre de 5 km uden stop. Det er den oplevelse jeg gerne vil være med til at bære videre. Og Royal Run er en begivenhed, der i høj grad taler ind i samme opbakkende og positive fællesskab som jeg selv har oplevet at blive inviteret ind i.

Ud over at mødes til fællestræning om lørdagen, har deltagerne også mulighed for at drage i samlet flok ind til Royal Run den 1. juni.

Tip os


mcred@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk