6. juni 2020
Fra tirsdag er det igen muligt for private at komme af med haveaffald og andet på ARGO?s genbrugspladser. Foto: ARGO.
Fra tirsdag er det igen muligt for private at komme af med haveaffald og andet på ARGO?s genbrugspladser. Foto: ARGO.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ARGO's genbrugspladser genåbner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ARGO's genbrugspladser genåbner
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 30. marts 2020 kl. 15:36
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Kommune: De har været lukkede siden 13. marts, men nu bliver det igen muligt for private at aflevere deres affald på de lokale genbrugspladser.

Det oplyser affaldsselskabet ARGO, der driver en lang række genbrugspladser - herunder Torkilstrup på Landevejen ved Kirke Såby.

ARGO genåbner pladserne med adgangsregulering for både borgere og erhverv fra tirsdag den 31. marts indenfor normale åbningstider og -dage (dog ikke døgnåbent). Det betyder, at man vil kunne opleve kø, og at der vil være ventetid, når man kommer til genbrugspladsen.

Selskabet anbefaler desuden, at man kun kører på genbrugspladsen, hvis der er et uopsætteligt behov. Jo færre mennesker på genbrugspladsen, desto mindre er risikoen for smittespredning. Nærmere information følger om adgangsreguleringen, lyder det.

Ny anbefaling
ARGO, har på baggrund at anbefaling fra Kommunernes Landsforening (KL), holdt genbrugspladserne lukket siden 13. marts for at hindre smittespredning med Coronavirus, dog med særadgang for erhverv.

Da nedlukningsperioden for den offentlige sektor er forlænget, og der kan opstå udfordringer med affald, der ophobes yderligere i samfundet, har KL ændret anbefalingen på grundlag af en vurdering fra Styrelsen for Patientsikkerhed således, at genbrugspladserne kan genåbnes dog med stram adgangsregulering, øget hygiejne og skiltning om afstand m.v.

Tip os


mcred@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk