15. oktober 2019
Menigheden spillede Jesus og vennerne, der overnattede i Betania og red på æsler ind i Jerusalem og Pedro? - han spillede sig selv!
gallery icon

Se billedserie

Menigheden spillede Jesus og vennerne, der overnattede i Betania og red på æsler ind i Jerusalem og Pedro? - han spillede sig selv!
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Æslet Pedro deltog i Palmesøndagsgudstjenesten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Æslet Pedro deltog i Palmesøndagsgudstjenesten
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 23. april 2019 kl. 10:59
Af Tekst og foto: Susanne Helmo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Palmesøndag var den dag, hvor Jesus red på et æsel ind i Jerusalem, efter at have overnattet med nogle venner i den nærliggende by Betania. Præsten udi Gl. Tølløse kirke, Lene Hjære Østergaard fortalte levende om, hvad der skete Palmesøndag for mange år siden, som hun sagde. Samtidig var der dækket op med lækkerier, som man formodes at spise på det tidspunkt og menigheden blev inviteret op til alteret for at spille vennerne og Jesus. Selv sad præsten midt i det hele med fint slør på. Præsten fortalte herefter, at dagen efter besøget i Betania, tog flokken afsted mod Jerusalem og Jesus red på et æsel og så gik døren op til kirken og æslet Pedro kom ind. Det 23-årige æsel havde lidt med det ene ben, men med en skålfuld gulerødder som lokkemad, fulgte han med hele vejen op til alteret.

Derefter fortalte præsten videre om hændelsen, der blev sunget og så blev Pedro ført ud i våbenhuset ledsaget af Jesus og vennerne. Efter sang og trosbekendelse var der påskeæg.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk