22. oktober 2020
Tirsdag kunne Jette La Cour slå dørene op til sin nye garnbutik, Stikkelyst, på adressen Hovedgaden 7 i Hvalsø. Foto: Holger Vincents.
gallery icon

Se billedserie

Tirsdag kunne Jette La Cour slå dørene op til sin nye garnbutik, Stikkelyst, på adressen Hovedgaden 7 i Hvalsø. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbningsfest: Stor interesse for ny garnforretning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbningsfest: Stor interesse for ny garnforretning
Opdateret 02. september 2020 kl. 13:43
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 02. september 2020 kl. 13:36
Af Holger Vincents

Hvalsø: Onsdag formiddag vejrede flagene ved døren, mens kaffe og kage stod klar til gæsterne i den nye garnforretning Strikkelyst, der inviterede til åbningsfest på Hovedgaden i Hvalsø.

Ved middagstid havde omkring 20 besøgende indfundet sig i butikken, hvor garn i alle regnbuens farver lå klar på hylderne, flankeret af forskelligt tilbehør, tasker og andre produkter.

Det store fremmøde glæder indehaver Jette La Cour.

- Flere stod klar klokken 10.30 - en halv time før vi åbnede - så det er helt fantastisk. Mange af dem, der er her i dag, er selvfølgelig mine venner og bekendte. Men i den seneste tid har jeg også fået mange reaktioner fra folk i Hvalsø, der har givet udtryk for, hvor meget de har glædet sig til, at butikken skulle åbne, så det er rigtig dejligt, lyder det fra den 56-årige ejer af det nye hobby-foretagende, der selv bor i Bårup mellem Hvalsø og St. Merløse

Allerede i dagene op til premieren har Jette La Cour mærket en massiv interesse for Strikkelyst.

- I den seneste uge har folk banket på døren og spurgt, om vi var åbnet. Det tager som et godt tegn, og nu er vi til gengæld helt klar, understreger indehaveren, der er uddannet sygeplejerske, men altså nu er sprunget ud som selvstændig.

- Jeg har altid godt kunnet lide at strikke og har samtidig haft en drøm om at åbne min egen forretning. Nu er det lykkedes, siger hun og smiler.

I anledning af åbningen har Strikkelyst rabat på alt garn i butikken ugen ud.

Tip os


mcred@sn.dk

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk