18. april 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent møde om tryghed og sikkerhed i Tølløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent møde om tryghed og sikkerhed i Tølløse
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 25. september 2018 kl. 08:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To frivillige borgere i Tølløse har taget initiativ til et åbent møde om hvordan det er muligt at forebygge tyveri og indbrud i byen

Stina Lund
Tølløse: Den første onsdag i oktober er der under overskriften "Tryghed og sikkerhed i Tølløse" åbent offentligt møde i No1. Bag initiativet står Niels Laasholt og Carina Mentz som med denne aften vil sætte fokus på hvordan man selv kan være med til at skabe en tryg by og forbygge indbrud.

Tryghedsambassadører
Johnny Nielsen kommer og fortæller om baggrunden for, at Holbæk Politi har lanceret begrebet: Tryghedsambassadører. Tryghedsambassadørerne fungerer som politiets øjne og ører. Og som borgernes stemme. De indgår en aftale om at være i dialog med politiet om eventuel kriminalitet i lokalområdet, forebyggende indsatser og politiets arbejde. Og om at formidle informationen videre til deres bagland.

Så en tryghedsambassadør er med til at skabe tæt kontakt imellem politiet og borgerne, som til tider føler, der er langt til politistationen.

Nabohjælp
Der vil også være et indlæg om Nabohjælp og hvordan det kan være med til at skabe tryghed i hverdagen.

Nabohjælp er en af de bedste foranstaltninger mod indbrud og samtidig med det, så bidrager Nabohjælp til sammenhold blandt naboer. I en travl hverdag får man måske ikke set sine naboer, enhver passer sit, men hver eneste kan bidrage med noget. Når bare vi hver holder lidt øje med hvad der sker, så er vi alle sammen lidt bedre sikret.

Så sæt kryds i kalenderen og kom til en aften der sætter fokus på din by og din tryghed. n

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk