4. august 2020
Midtsjællands Rideklub var blandt modtagerne, da Lejre Kommune inviterede til prisfest i weekenden. Foto: Christian Fjeldsted Andersen.
gallery icon

Se billedserie

Midtsjællands Rideklub var blandt modtagerne, da Lejre Kommune inviterede til prisfest i weekenden. Foto: Christian Fjeldsted Andersen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 250 tilskuere hyldede Lejres idrætsfolk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

250 tilskuere hyldede Lejres idrætsfolk
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 21. januar 2020 kl. 13:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirke Hyllinge: Ved Folkeoplysningsudvalgets årlige prisoverrækkelsesarrangement i Kirke Hyllinge Hallen lørdag eftermiddag hyldede godt 250 publikummer sammen med borgmester Carsten Rasmussen (S) over 100 af Lejre Kommunes dygtigste idrætsudøvere for deres præstationer i 2019.

Blandt dem Carina Jessen fra Dansk Politiidrætsforbund, der havde sikrede sig sølv til DM i Marathon. Også Thea Berggren Jørgensen, der endnu en gang har gjort sig flot bemærket indenfor para-idrætsgrenen, RaceRunning, med en guldmedalje til DM i såvel 200 som 400 meter, blev fejret. Rytterne fra Midtsjællands Rideklub, der blev fejret for deres mange flotte præstationer i årets løb, bidrog til den festlige stemning, da de havde valgt at stille op i det stiveste puds.

Hæder til håndboldklub
Ud over de mange flotte præstationer, var der en helt særlig pris til en leder, der har gjort en særlig indsats indenfor det folkeoplysende område i 2019.

I år gik prisen til Jette Brøndsted, der var indstillet af sin klub KHKS Håndbold.

- Jette er en utrættelig leder, der deltager i både stort og småt i klubbens drift og har været aktiv som håndbold-ildsjæl i nu 50 år. Jette startede som 10 årig, og er fortsat en branddygtig målmand for KHKS's dame seniorhold i en alder af 60 år. For 4 år siden blev hun formand ... og som det dedikerede klubmenneske hun er, tog hun naturligvis opgaven og ansvaret på sig for at sikre klubbens bedste og klubbens stabilitet. Hun har gjort det helt fantastisk og klubben har nydt mange succeser med hende i ledelsen, lød det fra Carsten Rasmussen i borgmesterens tale til Jette Brøndsted.

Prisen som Årets Træner 2019 gik også til en ildsjæl fra KHKS Håndbold i skikkelse af Gitte Papke.

- Gitte har med kæmpe engagement og entusiasme trænet foreningens yngste medlemmer hver lørdag formiddag på tumlingeholdet i nu 8 år. Det har været en kæmpe succes, som har bevist sin holdbarhed til fulde, og som vi kun hører positiv feedback på fra forældrene og de små spillere, begrundede borgmesteren.

Ind i mellem de mange prisoverrækkelser og fejringer var der flot musikalsk underholdning af unge fra Lejre musikskole. Derudover kunne tilskuerne få en smagsprøve på aktiviteten i den nystartede forening, Lejre eSport, som særligt de yngste deltagere var meget begejstrede for.

Tip os


mcred@sn.dk

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk