8. august 2020
Rosa Grip på fire et halvt havde taget sin far Mathias Grip med til årets udgave af Klovneløb i Lejre. Foto: Holger Vincents.
gallery icon

Se billedserie

Rosa Grip på fire et halvt havde taget sin far Mathias Grip med til årets udgave af Klovneløb i Lejre. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 180 deltog i Klovneløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

180 deltog i Klovneløb
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 28. maj 2019 kl. 11:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: Røde næser, masser af lodtrækningspræmier, to jublende klovne og motion i velgørenhedens tegn.

Lige godt 180 børn og voksne i alle aldre valgte at trodse det ustadige vejr fredag eftermiddag for at stille til start i den 4. udgave af Klovneløb i Lejre, der har til formål at støtte Danske Hospitalsklovne.

Omkring klokken 16.30 samledes de mange løbere ved kulturhuset Domus Felix for at få udleveret startnumre og de karakteristiske røde næser. Derudover valgte enkelte at kaste sig ud i de enten 2,5 eller 5 kilometers løb iført parykker og spraglede gevandter.

De fik dog kamp til deres farverige hår af to vaskeægte hospitalsklovne, der var troppet op for at gøre eftermiddagen ekstra festlig og samtidig levere en energisk peptalk til motionisterne kort før dagens strabadser.

Energiniveauet nåede nye højder, da Sine Jung Gormsen, formand i Allerslev Gymnastikforening, kort efter satte gang i opvarmningen. Herefter blev løberne i samlet flok sendt ud på den ruten langs åen.

"Det er et rigtig godt formål at støtte, for mange børn stifter bekendtstab med hospitalsklovnene, og de gør en kæmpe forskel ude på sygehusene", forklarede Bettina Kølln, der sammen med Trine Trytek er initiativtager til løbet.

Bettina Kølln benyttede samtidig lejligheden til at takke de mange lokale virksomheder, der har sikret en overflod af lodtrækningspræmier til 2019-udgaven af det tilløbsstykket.

Det endelige resultat af årets Klovneløb i Lejre var ikke gjort op ved redaktionens slutning, men deltagerantallet betyder, at Danske Hospitalsklovne kan se frem til over 10.000 kroner.

Tip os


mcred@sn.dk

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk