13. august 2020
Der var kransekage og champagne til alle de gående, da Hjerteforeningen Lejre inviterede til nytårsgåtur i Storskoven. Privatfoto.
Der var kransekage og champagne til alle de gående, da Hjerteforeningen Lejre inviterede til nytårsgåtur i Storskoven. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 175 nytårsfriske gik for hjertet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

175 nytårsfriske gik for hjertet
Opdateret 08. januar 2020 kl. 16:01
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 08. januar 2020 kl. 14:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø: Søndag formiddag den 5. januar fik 175 borgere en frisk start på 2020 i Storskoven ved Hvalsø.

Her havde Hjerteforeningen Lejre inviteret til Nytårsgåtur - naturligvis på Hjertestien - for at sætte fokus på sundhed.

Børn, voksne og ældre samt en hel del firbenede venner var troppet op for at deltage i traveturen, heriblandt Lejres borgmester Carsten Rasmussen (S), der indledningsvis i sin tale satte fokus på motionsprojektet 'Bevæg dig for Livet'. Et projekt som Lejre Kommune trådte ind i 2019.

"Lejre kommune har en vision om, at flere borgere skal bevæge sig og gerne i fællesskab med andre. Det er sundt og godt for krop og sjæl", lød det fra borgmesteren.

Carsten Rasmussen slog samtidig fast, at der er plads til alle i Storskoven, som ønsker at bevæge sig. Både motionister, mountainbikere såvel som de mennesker, der blot ønsker at gå sig en rask tur i de naturskønne omgivelser.

Heldigvis viste vejrguderne sig fra deres milde side undervejs, så stemningen var i top ved mållinjen, hvor der blev serveret nytårsbobler og kransekage og skålet 'godt nytår'.

Formanden for Hjerteforeningen Lejre, Grethe Bruun-Møller, takkede alle for det fine fremmøde. Næste arrangement i Hjerteforeningen er Generalforsamling den 11. februar kl. 19.00 i Østergade, Hvalsø.

Tip os


mcred@sn.dk

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk