5. juni 2020
Der var gang i både kettlebells og romaskiner, da Lejre Fitness inviterede til Tryday. Privatfoto.
Der var gang i både kettlebells og romaskiner, da Lejre Fitness inviterede til Tryday. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 100 motionister til prøvetræning i nyt fitnesscenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

100 motionister til prøvetræning i nyt fitnesscenter
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 22. januar 2020 kl. 06:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: Der blev givet masser af gas på romaskinerne og svinget med kettlebells til den helt store guldmedalje i Lejre Hallen for nylig.

Anledningen var åbent hus-arrangementet, Fitness Tryday, som Lejre Fitness og Allerslev Gymnastikforening i fællesskab havde stablet på benene søndag den 12. januar fra 10-12.00.

Særligt interessen om Lejres kommende fitnesscenter var til at tage og føle på hos store som små besøgende.

- Dagen forløb rigtig godt. Folk i alle aldre begyndte allerede at dukke op klokken 9.20, og i løbet af to timer rundende vi over 100 besøgende, så det er mere end godkendt", fortæller Carsten Skov, formand i Lejre Fitness, der efter planen skal åbne til april i den nye tilbygning til hallen.

Stationsbyens første fitnesscenter råder endnu ikke over de fornødne maskiner, der skal give kommende medlemmer sved på panden. Til prøvetræningen søndag formiddag havde foreningen derfor allieret sig med Lindenborg Roklub og Gadstrup Kettlebell Klub, der hver især stillede udstyr til rådighed, så deltagerne kunne få en lille smagsprøve på, hvad der er i vente tæt ved Allerslev Skole. En taktik der tilsyneladende gav pote.

"På dagen og næste dag fik vi yderligere 10 støttemedlemmer, så nu er vi oppe på 240, ligesom flere tilmeldte sig vores nyhedsbrev", oplyser en glad Carsten Skov.

Ønske om holdtræning
De mange fremmødte til Fitness Tryday, som er en landsdækkende begivenhed under Bevæg Dig for Livet, havde naturligt nok mange spørgsmål til den spæde forening. Særligt ét har givet bestyrelsen stof til eftertanke.

- Et af de spørgsmål, der gik igen, var, hvilke hold vi kommer til at køre. Det er meget interessant for os, for i udgangspunktet er vores ambition at købe maskiner og skabe et klassisk fitnesscenter. Nu kan vi dog se, at der er et klart ønske om holdtræning, og det er derfor noget vi nu vil undersøge mulighederne for at tilbyde, forklarer Carsten Skov.

Som Mediecentret kunne fortælle kort før nytår, skal Lejre Fitness rejse 500.000 kroner for at kunne slå dørene op til foråret. Dengang kunne formanden oplyse, at foreningen havde rundet 150.000 kroner via fondsansøgninger.

Aftale mangler
I dag er det indsamlede beløb fortsat uændret, alt i mens Lejre Fitness arbejder på at lande et tillæg til den aftale om brugsretten til lokalerne, som foreningen og Lejre Kommune indgik kort før jul. Som aftalen ser ud i dag, kan Lejre Kommune nemlig opsige brugsretten med et års varsel, og det er et problem for foreningen, der har brug for fem års uopsigelighed for at få lov til at låne 300.000 kroner hos Bevæg Dig for Livet. Penge der skal sikre, at det fornødne udstyr kan købes ind.

- Det er altafgørende for fitnesscentrets økonomi, at vi får den tillægsaftale i hus, så vi er sikret råderetten over lokalerne i fem år, fastslår Carsten Skov.

Kommunalbestyrelsen forventes at behandle spørgsmålet om tillægsaftalen i løbet af februar måned.

Tip os


mcred@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk