12. december 2018
På billedet ses Uffe Elbæk (th.) med to af kandidaterne fra Alternativet i Lejre, Ulla Jensen og Carsten Teichert (tv.) Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

På billedet ses Uffe Elbæk (th.) med to af kandidaterne fra Alternativet i Lejre, Ulla Jensen og Carsten Teichert (tv.) Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uffe Elbæk på visit i Spor 3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uffe Elbæk på visit i Spor 3
Lejre KV17 - 13. november 2017 kl. 10:18
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Uffe Elbæk, politisk leder af Alternativet og medlem af Folketinget, var på besøg i Lejre torsdag for at bakke op om Alternativets lokalforening forud for kommunalvalget, skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Der blev sat fokus på iværksætteri og frigørelse af den entreprenante skaberkraft i Lejre, og selve arrangementet blev afholdt i Iværksætterhuset Spor 3 ved Lejre Station.

Uffe Elbæk kom for at inspirere og fortælle lidt om Alternativets tilblivelse, om hans oplevelser med iværksætteri og hans tanker om, hvordan man som enkeltpersoner på mange forskellige måder kan være med til at præge samfundsudviklingen, ved at samles i fællesskaber.

Tilstede var over 30 tilhørere fra både Alternativet og andre partier - de fleste var dog ikke medlemmer af et parti. Alternativets tre kandidater i Lejre har ikke før stillet op til valg. Derfor blev der også spurgt ind til gode råd til de nye politiske kandidater, og nogle af rådene var, at kandidaterne skal bevare sig selv og ydmygheden overfor opgaven, og fremfor alt ærligheden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk