16. december 2018
Så er der gang i diskussionerne! Th. Line Holm Jacobsen, herefter (mod venstre) Carsten H. Rasmussen (V), Thomas Stokholm (LA), Martin Stokholm (S) og Claus Jørgensen (SF). Foto: Agnete Vistar
gallery icon

Se billedserie

Så er der gang i diskussionerne! Th. Line Holm Jacobsen, herefter (mod venstre) Carsten H. Rasmussen (V), Thomas Stokholm (LA), Martin Stokholm (S) og Claus Jørgensen (SF). Foto: Agnete Vistar
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidste udkald: En forrygende vælgeraften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste udkald: En forrygende vælgeraften
Opdateret 17. november 2017 kl. 11:18
Lejre KV17 - 17. november 2017 kl. 11:12
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste store vælgermøde i Lejre Kommune torsdag aften i Domus Felix i Lejre by blev ganske utradionelt. I stedet for et panel med politikere blev spidskandidaterne sat til at cirkulere mellem ni store borde med spisende gæster - i alt 120 deltagere - for at diskutere borgernes valgte emner i øjenhøjde, skriver DAGBLADET Roskilde fredag.

Resultatet var forrygende. Det utraditionelt arrangerede vælgermøde i aftes i Domus Felix blev modtaget med begejstring af såvel politikere som borgere.

En gang chili-con-carne og efterfølgende superlækre kager krydrede de mange samtaler. Til allersidst var der opsamling, hvor hver af de 12 spidskandidater fortalte, hvad de nu tager med sig af indtryk fra diskussionerne med borgerne. Ikke nogen indbyrdes politisk debat mellem kandidaterne.

Arrangementet næsten fire timer, men tiden fløj: - Det bedste jeg har oplevet i lang tid, sagde Jan Heine (LA). Superfedt, mente Line Holm Jacobsen (V), der var så begejstret, at hun slog til lyd for at gentage mødet om to år, som en midtvejsstatus over, hvad der er opnået. Og Ulla Jensen (AL) beskrev arrangementet som en rent ud sagt fantastisk aften.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk