22. oktober 2018
Borgmester Carsten Rasmussen (S) har dagligt udkig fra Allerslev Rådhus til Lavringe Å, der løber her i baggrunden. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Borgmester Carsten Rasmussen (S) har dagligt udkig fra Allerslev Rådhus til Lavringe Å, der løber her i baggrunden. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester: Målet er at samle flertal henover midten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester: Målet er at samle flertal henover midten
Lejre KV17 - 13. november 2017 kl. 11:23
Af Agnete Vistar
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et år som borgmester i Lejre har Carsten Rasmussen fra Socialdemokratiet fået en betydeligt mere markant profil end før. En platform, hvorfra han som en hvid tornado fyger rundt i kommunen til mange arrangementer og møder med borgerne i sin lille røde Citroen, skriver DAGBLADET Roskilde mandag.

Han trives med at være landet i rollen igen som borgmester, efter Mette Touborg (SF) sidste år forlod posten til fordel for et job i København. Hans ambition ved kommunalvalget den 21. november er at bevare de 12 mandater, som S og SF har haft tilsammen de sidste par perioder. Og så gerne mere til. Ved sidste valg mistede Socialdemokratiet tre mandater og blev halveret, mens SF stormede ind med ni.

- Hvis vi får under seks mandater, vil det være utilfredsstillende, siger Carsten Rasmussen om sit partis udsigter.

- Der er kommet nye spillere på banen, som kan tage stemmer fra os og SF og EL - det bliver et spil, hvor stemmerne rykker hen. Mandatfordelingen i ny Lejre har stort set hele tiden været ret lige fordelt mellem rødt og blåt. Jeg ser gerne, at vi konstituerer os hen over midten, siger han og fortsætter:

- Kommunalpolitik er jo ikke kun rød og blå; det handler om at finde fornuftige løsninger. For mig er det væsentligt, at vi samler et bredt flertal, understreger Carsten Rasmussen, der naturligvis gerne ser sig selv som den, der samler trådene og fortsætter som borgmester.

Læs meget mere i DAGBLADET Roskilde mandag - herunder om Carstens Rasmussens vision om en anden slags plejehjem, der kan blive fremtidens kulturcentre.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk