17. april 2021
Der er indkaldt til møde for både borgere og politikere i den tidligere Falck-station på Bækgårdsvej i Borup på lørdag. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Der er indkaldt til møde for både borgere og politikere i den tidligere Falck-station på Bækgårdsvej i Borup på lørdag. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Zonen lukkes fordi gæsterne støjer på gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Zonen lukkes fordi gæsterne støjer på gaden
Køge - 17. januar 2018 kl. 15:00
Af Lars Andersen

Forsamlingshuset Zonen i den tidligere Falck-station på Bækgårdsvej i Borup må ikke fortsætte, fordi forvaltningen og et flertal af politikerne i det nye Klima- og Planudvalg er bange for at støjende gæster på gaden vil genere områdets naboer.

arrow Læs også: Zone-ejer overvejer søgsmål

Det står direkte i den afgørelse som Zonens ejer, Frank Poulsen, har fået tilsendt fra Køge Kommune.

I brevet står der blandt andet:

»Udvalget har lagt vægt på, at der selv i tilfælde af en ny lokalplan må forventes støjklager fra naboer. Dette hænger sammen med, at kommunen i tilfælde af en tilladelse til selskabslokale kun kan myndighedsregulere den støj, som produceres fra bygningen og ikke den støj, der måtte opstå, når gæster opholder sig udendørs på grunden, på fortove eller gader.

Det har været drøftet, om det ville være muligt at stille krav, der begrænser antallet af støjende arrangementer per år. Denne mulighed har du imidlertid afvist, da det ikke harmonerer med dine ønsker til driften.

På denne baggrund har udvalget vurderet, at plangrundlaget for ejendommen ikke skal ændres, da dette kan medføre uønskede nabogener og -klager i et boligområde.«.

Med andre ord: Det er uden betydning, at Frank Poulsen har lydsikret bygningen, så den overholder alle de lovkrav, kommunen har henvist til, fordi han ikke vil kunne forhindre, at gæsterne vælter cigaretrygende og berusede rundt på gaden og generer naboerne.

Derfor vil udvalget ikke udarbejde en ny lokalplan for området, og derfor skal Zonen lukke.

På den baggrund har Frank Poulsen nu inviteret politikerne fra både det gamle og det nye udvalg til et møde på Bækgårdsvej, så de selv kan se, hvor Zonen ligger i forhold til naboerne, og hvordan huset er indrettet.

Mødet finder sted på lørdag den 20 januar klokken 15.00, og alle borgere i Borup er også mere end velkomne til at deltage.

- Jeg har jo hele vejen igennem fået en fantastisk stor opbakning fra det meste af lokalsamfundet, så jeg håber da, at nogle af dem vil møde op på lørdag og give deres mening til kende, siger Frank Poulsen.

- Jeg har sikret mig, at udvalgsformand Niels Rolskov kommer, og jeg har også inviteret borgmester Marie Stærke, tilføjer han.

arrow Forsamlingshus: Politikerne stemmer nej til deres egen lokalplan
06. september 2019 kl. 10:52 Opdateret: kl. 10:52
arrow Omstridt forsamlingshus: Naboer får ret men klagerne afvises
03. september 2019 kl. 13:34 Opdateret: kl. 13:34
arrow Strid om forsamlingshus fortsætter ufortrødent
25. juni 2019 kl. 14:59 Opdateret: kl. 13:53
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk