3. juni 2020
Foto: presse-fotos.dk
Foto: presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Voldsomt uheld - alle slap med skrækken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Voldsomt uheld - alle slap med skrækken
Køge - 08. april 2020 kl. 07:17
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag formiddag skete der et usædvanligt sammenstød på Lyngvej i Køge.

Der var kødannelse i vestlig retning op mod lyskrydset ind til Rishøj Stadion / busvejen til Karlemosen, men en kvindelig fører af en personbil havde ikke bemærket køen, og hun påkørte derfor traileren på bilen foran.

Traileren havnede derefter helt oppe på kølerhjelmen af hendes bil, der fik ganske voldsomme skader. Der skete heldigvis ingen personskade ved uheldet,

DAGBLADET Har haft billeder af ulykken siden mandag middag, men har ikke kunnet skrive om den før, fordi politiet ikke har den registreret nogen steder, selvom der var en patrulje til stede.

- En af vores patruljebiler kom blot tilfældigt forbi, efter at parterne selv havde udvekslet forsikringsoplysninger, forklarer Martin Bjerregaard, der er kommunikationsansvarlig i Midt- og Vestsjællands Politi.

- Kollegerne var derfor bare behjælpelige med at få reguleret færdslen, indtil bilerne blev adskilt, og kvindens bil blev skubbet ind i svingbanen til Rishøj Stadion, så trafikken kunne glide på Lyngvej ud mod motorvejen i begge vognbaner. - Selv for kollegaerne var det et »usædvanligt« uheld, når en trailer nu havnede oppe på den bil, der påkørte den, siger Martin Bjerregaard.

- Der var efterfølgende ikke grundlag for politiet til at »blande sig« yderligere, og derfor er der intet registreret på døgnrapporten - blot almindelig service fra politiet under patrulje.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk