11. april 2021
Foto: Lars Sandager Ramlow
Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vintervejr overraskede bilister

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vintervejr overraskede bilister
Køge - 06. april 2021 kl. 13:02

Af Lars Andersen
Mandag kom vintervejret bag på mange, og kl. 14 skete der et glatføreuheld på Køge Bugt Motorvejen mod nord, da en 40-årig kvinde fra Hvidovre kørte op bag i en forankørende bilist.

Uheldet skete, fordi en bilist længere fremme kortvarigt mistede herredømmet over bilen, så en bagvedkørende bilist, en 26-årig mand fra Brønshøj, foretog en kraftig opbremsning. Den 40-årige, som kørte bagerst i rækken nåede ikke at bremse, men påkørte den 26-åriges bil.

Ingen personer kom noget til ved uheldet, men de to biler fik skader og måtte transporteres væk. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten

Motorvejen var kortvarigt spærret som følge af uheldet, og det skabte opbremsninger længere syd af motorvejen. To biler kørte kl. 14.20 sammen på Køge Bugt Motorvejen ved Køge i den forbindelse, da en 73-årig mand fra Ringsted kørte op bag i en 45-årig kvinde fra København.

Heller ingen personer kom noget til ved det uheld, og motorvejen kunne åbnes igen efter omkring en halv time, da alle bilerne var fjernet. Politiet registrerede uheldene.

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk