17. august 2018
Der er god plads på Køge Marina og udviklingsgruppen har selv peget på, at et nyt vandrehjem kunne ligge på et område bag ved selve marinaen. Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

Der er god plads på Køge Marina og udviklingsgruppen har selv peget på, at et nyt vandrehjem kunne ligge på et område bag ved selve marinaen. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandrehjem på Køge Marina

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandrehjem på Køge Marina
Køge - 30. september 2016 kl. 06:00
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvor ligger et vandrehjem bedst på Køge Marina og skal det være kommunalt eller privat drevet?

Det er nogle af de spørgsmål som skal besvares i de kommende år i forbindelse med, at der i Budget 2017-2020 er afsat en halv million kroner til en »projektafdækning« af et nyt vandrehjem på marinaen.

- Vi skal se på, hvordan det passer ind i den plan, der tidligere er blevet lavet for marina-området, siger Anette Simoni (V), der er formand for kultur- og idrætsudvalget i Køge Kommune.

Hun henviser til den udviklingsplan for Køge Marina som hun selv har været en del af, da hun var formand for udvalget.

Parterne bag budgetaftalen bemærker, at man ønsker at være med til at realisere udviklingsplanerne, hvor der i den senere tid er kommet en ny strand, et havbad og bedre toiletfaciliteter.

Parterne bag udviklingsplanen har i flere år peget på, at et vandrehjem på Køge Marina vil være med til at styrke turismen i området, så i de kommende år gælder det om at finde ud af, hvordan man får skabt det bedste resultat på Køge Marina, både i forhold til indretning og i forhold til omgivelserne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk