22. november 2017
Mens arbejdet med at finde en entreprenør, som kan færdiggøre byggeriet af rådhusstrædet, pågår, rykker udsættelse af betalingsparkeringen nærmere.
Mens arbejdet med at finde en entreprenør, som kan færdiggøre byggeriet af rådhusstrædet, pågår, rykker udsættelse af betalingsparkeringen nærmere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uvished efter konkurs kan føre til udsættelse af betalingsstart

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uvished efter konkurs kan føre til udsættelse af betalingsstart
Køge - 17. august 2017 kl. 16:56
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udsættes åbningsdagen for Køges nye handelsgade, »Strædet,« med eksempelvis fire uger, bliver det samme med meget stor sandsynlighed tilfældet for indførelsen af betalingsparkeringen, skriver DAGBLADET.

arrow Læs også: Omstridt P-ordning sendes ned i maskinrummet

Det forklarede borgmester Flemming Christensen (K) tirsdag på et medlemsmøde i Køge Handelsstandsforening, da han blev spurgt til, hvad konsekvenserne bliver af totaltentreprenøren Byggefirmaet Brdr. Pedersens A/S' konkurs i sidste uge.

Køge Kommune er uden andel i sagen, og borgmesteren har da heller ikke noget overblik over, hvor langt TK Development er i forhold til at hyre en ny entreprenør.

- Efter at der blev meddelt konkurs, har vi ikke hørt fra dem, men jeg fornemmer da, at der er gang i 117 ting lige nu. Der er en enorm økonomi i dette, i forhold til lejerne og de ansatte, så jeg tror, at der bliver arbejdet på højtryk for at finde en løsning, sagde Flemming Christensen ifølge DAGBLADET.

Teknik- og miljøudvalgsformand Mette Jorsø (V) har da heller ikke travlt med at sætte ordningen i gang, hvis indvielsen af Strædet udskydes, hvilket må betegnes som meget sandsynligt.

- Jeg vil gerne være med til at udskyde det, og det kan måske betyde, at vi kan få justeret endnu mere i de dele af ordningen, som har ramt skævt, sagde Mette Jorsø tirsdag aften.

DAGBLADET har siden sidste uges nyhed om konkursen søgt at få flere oplysninger om, hvordan det går i jagten på en ny entreprenør efter Brdr. Pedersens konkurs. Og om hvordan tidshorisonten nu ser ud.

Men bygherre og projektudvikler, TK Development, er endnu ikke vendt tilbage.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk