21. august 2019
Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ussel tyv brugte indsamling til døve til at stjæle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ussel tyv brugte indsamling til døve til at stjæle
Køge - 15. marts 2019 kl. 11:57
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En indsamling til fordel for døve blev brugt som skalkeskjul for at begå tricktyveri mod en 83-årig kvinde fra Køge onsdag.

Kvinden havde været på indkøb omkring klokken 13 i Ølbycenteret. På vej ud af supermarkedet blev hun i butikkens vindfang kontaktet af en kvinde, der ønskede at få et bidrag til en indsamling til døve, ligesom den 83-årige gerne måtte skrive under på en liste. Da den 83-årige genkendte en bekendts navn på listen, skrev hun under, tog sin pung frem og gav et bidrag til indsamlingen. Pludselig hældte indsamleren en masse mønter ud og puttede dem i den 83-åriges pung. Først senere på dagen opdagede den 83-årige, at der var blevet stjålet cirka 1500 kroner fra hendes pung.

Kvinden kontaktede den bekendte, hvis navn hun havde genkendt. Den bekendte havde mødt indsamleren på sygehuset, hvor han havde bidraget med en mønt til kvindens indsamling.

Indsamleren blev beskrevet som en kvinde af østeuropæisk af udseende, mørkt hår, cirka 160 cm høj og almindelig af bygning. Hun var meget smilende, men sagde ikke noget og brugte mange fagter. Hun medbragte en liste med underskrifter.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket kvinden i Køge i løbet af onsdagen, eller som kan give oplysninger om kvindens identitet. Politiet kan kontaktes på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk