16. januar 2019
Josfine Sandfeld og resten af hendes gruppe arbejder på at skrive en sang, som Sanne Salomonsen kunne synge. De planlægger at forsøge at sende den til hende, når sangskrivercampen er færdig. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Josfine Sandfeld og resten af hendes gruppe arbejder på at skrive en sang, som Sanne Salomonsen kunne synge. De planlægger at forsøge at sende den til hende, når sangskrivercampen er færdig. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge på camp: Skriver sang til Sanne Salomonsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge på camp: Skriver sang til Sanne Salomonsen
Køge - 12. februar 2018 kl. 17:01
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tapperiet i Køgelagde hus til Musikmetropolens sangskrivningscamp i weekenden. Her har 18 unge sangskrivere mellem 17 og 36 år arbejdet sammen med professionelle sangskrivere og producere om at udvikle deres talenter. Det skriver DAGBLADET Køge.

- Det er en camp, som er lavet med det sigte at skrive musik, som er kommercielt. Der har været mange andre camps på den her måde, hvor det har været mere kunstnerisk, sådan mere føle-føle-agtigt. Det her skal være noget, der også kan spille i radioen. Det handler om at lære, hvordan man laver et nummer, som fungerer, forklarer Julie Aagaard, der er sangskriver og musiker og hentet ind som mentor eller co-writer, som de kalder det på campen.

For der er nogle grundelementer i det at skrive en sag, som får kommerciel succes, fortæller hun.

- Det handler meget om den gode melodi. I princippet er der ingen opskrift på, hvordan man skiver det, men alligevel er der nogle ting, man skal tænke over som ny sangskriver eller producer. Der er nogle do's and dont's. Samtidig får vi også signaleret, at det er ok at tænke i kommercielle baner, selv om det godt kan virke lidt kynisk eller udansk. På den måde kan det være lige så meget en psykologisk barriere, som det kan være noget teknisk, påpeger Julie Aagaard.

En af deltagerne i hendes gruppe er 21-årige Josfine Sandfeld fra Jersie. Hun forud for weekenden har sendt nogle sange ind til Musikmetropolen for at søge om optagelse i campen.

- Jeg vil gerne blive bedre til sangskrivning og til at arbejde sammen med andre, forklarer hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk