25. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge gør op med alkohol-tabu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge gør op med alkohol-tabu
Køge - 17. januar 2015 kl. 06:00
Af Torben Thorsø

Børn af alkoholikere føler sig ofte ensomme og fortvivlede fordi det er tabu, at snakke om, hvordan ens forældre drikker for meget.

Det alkoholfrie fællesskab Lænken i Køge vil gerne række en hånd ud til de lokale unge og tilbyde dem hjælp og vejledning til at tackle situationen, som foreningens landsformand betegner som alvorlig:

- Vi har ikke forsket i det, men vi fornemmer klart, at det er et ret stort problem og vores afdeling med Unge Ambassadører er noget vi arbejder på at få udbygget, siger Lis Isdal til DAGBLADET Køge.

Lænken har oprettet en afdeling for Unge Ambassadører, der tager ud på skoler og institutioner for at fortælle om deres egne erfaringer, så andre unge kan få en fornemmelse af, at de langt fra er alene med deres tanker og følelser. Den indsats har fået mange unge til at tale mere frit om deres oplevelser.

- Vi kan tydeligt fornemme, at efterhånden som vores repræsentanter kommer mere ud, så er der flere af de unge, der får mod på at komme hen og få snakket med dem, fortsætter Lis Isdal.

Hos Lænken i Køge er man ved at kigge på muligheden for at skaffe midler til et lokalt tilbud, der kan supplere Unge Ambassadørerne.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk