28. maj 2020
Mandag eftermiddag fik politiet endnu en anmeldelse om, at der igen var forsamlet omkring 15 unge ved boldbanen i området. Foto: Katrine Wied
Mandag eftermiddag fik politiet endnu en anmeldelse om, at der igen var forsamlet omkring 15 unge ved boldbanen i området. Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Unge blæser på forsamlingsforbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Unge blæser på forsamlingsforbud
Køge - 31. marts 2020 kl. 14:42
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet sætter nu ind over for en gruppe unges overtrædelse af forsamlingsforbuddet i coronakrisen i Ellemarken i Køge

Mandag eftermiddag fik politiet endnu en anmeldelse om, at der igen var forsamlet omkring 15 unge ved boldbanen i området. Ifølge anmelderen kommer unge næsten dagligt på stedet og samledes i flok. Om aftenen bliver der af og til også affyret fyrværkeri i området.

En patrulje blev mandag omkring ved 16-30-tiden sendt til området, hvilket bevirkede, at de unge hurtigt forsvandt i alle retninger, da de fik øje på patruljebilen.

Ingen blev sigtet for noget, men politiet forblev lidt i området, så personer ikke igen forsamledes i større grupper end tilladt ud fra de gældende retningslinjer i forbindelse med indsatsen mod corona og COVID-19.

Politipersonale fra den lokale forebyggelsesafdeling på Køge politistation vil i dag tirsdag i tidsrummet mellem klokken 19-22 være til stede i området i præventivt øjemed.

Personalet vil både foretage fodpatruljer og almindelig patruljering i området Ellemarken. Borgere er velkomne til at tage kontakt til patruljen for at drøfte eventuelle problemstillinger fra lokalområdet med patruljen, lyder opfordringen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk