6. juni 2020
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ung pige udsat for seksuelt overfald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ung pige udsat for seksuelt overfald
Køge - 08. april 2020 kl. 09:45
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En blot 16-årig pige blev natten til tirsdag udsat for et seksuelt overfald på Skolevej i Bjæverskov, oplyser politiet til DAGBLADET.

Ifølge politianmeldelsen havde pigen omkring klokken 02.00 netop sagt farvel til en veninde, da en mand, som beskrives som 30-40 år gammel, 180-185 centimeter høj og klædt i sort fra top til tå, greb fat i hende.

- Den fremmede mand forulemper hende, og hun har en opfattelse af, at hun bliver seksuelt krænket. Hun prøver desperat at komme fri, og til sidst lykkedes det, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Martin Bjerregaard.

Kort tid efter episoden tog en venlig lastbilschauffør kontakt til pigen og hjalp hende med at kontakte hendes mor og politiet, oplyser Martin Bjerregaard.

Politiet sendte straks hundepatruljer til stedet for at lede efter spor. Den 16-årige pige er selv fra Bjæverskov. Hun blev undersøgt tidligt tirsdag morgen, og nu venter man på en erklæring fra lægen, fortæller Martin Bjerregaard til DAGBLADET.

- Men hvis nogen har set en meget mørkklædt mand, som færdedes ad Ejbovej, Nyvej og Skolevej i Bjæverskov omkring klokken 02.00 natten til tirsdag, hører vi meget gerne fra dem på telefon 114, siger Martin Bjerregaard.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk