28. september 2020
Bent Sten Andersen står også øverst på DF?s liste til kommunalvalget næste år. Foto: Katrine Wied
Bent Sten Andersen står også øverst på DF?s liste til kommunalvalget næste år. Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgsformand genvalgt som spidskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand genvalgt som spidskandidat
Køge - 19. juni 2020 kl. 06:00
Af Lars Andersen

Dansk Folkeparti i Køge Kommune har onsdag afviklet den årlige generalforsamling og samtidig valgt spidskandidat til kommunalvalget 2021.

På grund af Covid-19 har generalforsamlingen tidligere måtte udskydes. Denne blev nu afholdt under de nødvendige restriktioner i Borup Kulturhus med folketingsmedlem Liselott Blixt som dirigent. Det skriver partiet i en pressemeddelelse.

Nuværende gruppeformand for byrådsgruppen, Bent Sten Andersen, blev enstemmigt valgt til at stå i front for Dansk Folkepartis kandidatliste frem mod næste kommunalvalg.

- Vi har i indeværende byrådsperiode skabt solide lokale resultater. Derfor ønsker vi nu at udnytte vores gode lokale momentum til at definere og gennemarbejde Dansk Folkepartis mærkesager godt og grundigt frem mod næste kommunalvalg, sagde Bent Sten Andersen efter valget.

I øvrigt vedtog man partiliste-opstilling, og den øvrige kandidatliste sættes ved næste ordinære generalforsamling i foråret 2021.

Alle i bestyrelsen, undtagen lokalformand Tilde Bork, var i år på valg. Morten Andresen modtog genvalg som næstformand, Helle Pedersen og Bjarne Larsen modtog begge genvalg til bestyrelsen. Derudover beriges bestyrelsen med et nyt ansigt i form af 19-årige Filip Porebski, som også er lokalformand for den lokale ungdomsafdeling, DFU Østsjælland.

- Jeg er glad for vi har fået en ny solid bestyrelse, som sammen med byrådsgruppen og vores medlemmer nu for alvor kan arbejde frem mod kommunalvalget. Vi forventer allerede i efteråret at kunne facilitere en række politiske oplæg af mærkesager med deltagelse af lokale og nationale politikere. Det glæder jeg mig meget til, sagde lokalformand Tilde Bork.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk