25. januar 2020
Byggepladsen ved hal 3 i Køge har i de senere dage været ramt af tyveri. Man ved imidlertid, hvem tyvene er, og de har nu til på tirsdag til at levere materiellet tilbage. Foto: Jesper From
Byggepladsen ved hal 3 i Køge har i de senere dage været ramt af tyveri. Man ved imidlertid, hvem tyvene er, og de har nu til på tirsdag til at levere materiellet tilbage. Foto: Jesper From
Foto: FROM
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tyveknægte fra hal 3-byggeplads er identificeret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyveknægte fra hal 3-byggeplads er identificeret
Køge - 10. januar 2020 kl. 12:09
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I løbet af denne uge er byggepladsen ved hal 3 blevet ramt af indbrud. Her er der blandt andet stjålet Epoxy-materialer til halgulv samt forskelligt værktøj og materialer til en anslået værdi af 100.000 kroner.

arrow Læs også: Konkurs rammer ikke kommunens økonomi: Men hal 3 forsinkes en anelse

Indbruddene er meldt til politiet, men ifølge Erik Swiatek (S), teknik- og miljøudvalgsformand, ved man, hvem der har fjernet tingene fra byggepladsen. Der er blandt andet taget billeder af personerne, fortæller han til DAGBLADET.

- Og nu siger vi til dem, at de åbenbart har misforstået noget, da de kørte tingene væk. Nu har de til på tirsdag til at levere det tilbage, siger Erik Swiatek og understreger, at materialet på byggepladsen er bygherrens ejendom - hvilket i denne sammenhæng er Køge Kommune.

Og det faktum, at tyverierne er begået før konkursbegæringen, spiller i denne sammenhæng ingen rolle, forklarer udvalgsformanden. Han tilføjer, at der desuden er fjernet ting fra byggepladsen, efter at arbejdet blev nedlagt onsdag, og at man nu arbejder på at værdisætte de fjernede ting.

Venstre Søren Brask kalder det for en »møgærgerlig situation.«

- Jeg håber da, at de ikke har været bevidste om, at det var ulovligt at fjerne tingene fra byggepladsen, men at det er sket grundet ren skær og skær uvidenhed, siger han til DAGBLADET.

arrow Konkursramt byggeplads ramt af indbrud
09. januar 2020 kl. 10:31 Opdateret: kl. 10:31

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk