25. september 2020
Bag det ambitiøse Køge Eventyrland står Morten Bonavent og hans kone Camilla. De mener, at Køge Kommune er helt galt på den i sagen om det nye eventyrland.
Bag det ambitiøse Køge Eventyrland står Morten Bonavent og hans kone Camilla. De mener, at Køge Kommune er helt galt på den i sagen om det nye eventyrland.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trodser trusler om påbud: Forlystelsespark åbner alligevel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trodser trusler om påbud: Forlystelsespark åbner alligevel
Køge - 17. januar 2020 kl. 19:01
Af Torben Thorsø

I et svar til politikerne i Køge gør Køge Eventyrland det klart, at man ikke har tænkt sig at skrive eventyret om:

arrow Læs også: Eventyrland skal alligevel ikke pille legepark ned: Men forbud mod åbning består

»Vi åbner op for Køge Eventyrland. Vi har simpelthen lov til dette«, står der i et direkte svar til Klima- og Planudvalget, som også er sendt til DAGBLADET.

Her forklarer Morten Bonavent, ejeren af Køge Eventyrland, hvordan eventyrlandet flugter fuldstændig med § 37 i planloven og bestemmelserne omkring, hvad der kan betegnes som fritidsformål. Han skriver videre:

»Vi er selvfølgelig åbne for alle forslag som politikerne og forvaltningen har. Vi vil gøre næsten hvad som helst I mener er nødvendigt, for at muliggøre vores drøm. Men følg lige lovgivningen og sund fornuft, og forsøg at skabe et samarbejde, i stedet for at være så negative overfor et positivt projekt. I enhver anden kommunes forvaltning, ville et projekt som Køge Eventyrland blive modtaget positivt og man ville hjælpe til hvor man kunne, men i Køge har forvaltningen en negativ holdning overfor private projekter som vores, har vi forstået og politikerne gør intet. Der må være en løsning.

Brevet er også sendt til borgmester Marie Stærke (S), da det rummer en bred kritik af den måde forvaltningen i Køge har håndteret sagen på:

»Derudover vil jeg bemærke, at det er en tikkende ansvars-bombe, der ligger, når kommunens vagthunde - politikerne, lader forvaltningen selv vurdere forvaltningens egne misgerninger, og forvaltningen frikender sig selv, uden juridisk assistance«.

arrow Eventyrland: - Man kan ikke hænge en mand uden rettergang!
24. juni 2020 kl. 18:02 Opdateret: kl. 14:27
arrow Forvaltning sagsøger eventyrland
11. juni 2020 kl. 14:02 Opdateret: kl. 12:46
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk