25. oktober 2020
Ligesom mange andre steder i landet er antallet af smittede med corona stigende i Køge Kommune. På tirsdagens byrådsmøde blev det dog besluttet fortsat at afholde møderne fysisk på rådhuset. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Ligesom mange andre steder i landet er antallet af smittede med corona stigende i Køge Kommune. På tirsdagens byrådsmøde blev det dog besluttet fortsat at afholde møderne fysisk på rådhuset. Foto: Jørgen Chr. Jørgensen
Foto: Daniel Rosenaa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trods stigende coronasmitte: Fortsat fysiske byrådsmøder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods stigende coronasmitte: Fortsat fysiske byrådsmøder
Køge - 22. september 2020 kl. 19:20
Af Simon de Visme

Køge Byråd blev på sit møde tirsdag aften orienteret om den nyeste udvikling i forhold til coronavirus, og hvad denne betyder for Køge Kommune. Hele Danmark oplever lige nu, hvordan flere danskere smittes, og for Køge Kommune betyder det en række initiativer, der blev sat i værk tidligere på ugen.

Det skriver Køge Kommune i en pressemeddelelse.

Blandt andet har Køge Kommunes administrative medarbejdere taget arbejdet med hjem, ligesom ETK er i gang med en plan for, hvordan byrummet kan indrettes med bedre mulighed for at holde afstand.

På byrådsmødet blev det besluttet, at byrådsmøderne fortsat afholdes fysisk. Der lægges desuden op til, at enkelte byrådsmedlemmer kan deltage digitalt, hvis det ønskes. Formen for udvalgsmøderne afgøres i de enkelte udvalg, men holdes som udgangspunkt fysiske og med mulighed for digital deltagelse.

Nye muligheder i Den Hvide By

På tirsdagens byrådsmøde blev Lokalplan 1090 for en del af Den Hvide By vedtaget. Det betyder, at der nu bliver mulighed for at etablere butikker, som sælger særligt pladskrævende varer, fremgår det af pressemeddelelsen.

Det kan eksempelvis være bilforhandlere eller byggemarkeder. Ved den endelige vedtagelse af lokalplanen, besluttede byrådet at øge butikstørrelsen for bilbutikker fra 2.000 kvadratmeter til 4.000 kvadratmeter i forhold til det først offentliggjorte forslag til lokalplanen.

Øvrige butikker der forhandler særligt pladskrævende varer må højst have en størrelse på 2.000 kvadratmeter.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk