21. juni 2021
Ved en trafikulykke på Vestmotorvejen lørdag mistede en hest livet, efter at en overhaling gik galt, hvorefter en hestetrailer blev ramt og væltede. En anden hest overlevede ulykken. Foto: Presse-fotos.dk
Ved en trafikulykke på Vestmotorvejen lørdag mistede en hest livet, efter at en overhaling gik galt, hvorefter en hestetrailer blev ramt og væltede. En anden hest overlevede ulykken. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trafikulykke med heste fik tragisk udgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trafikulykke med heste fik tragisk udgang
Køge - 11. januar 2021 kl. 11:30
Af Anders Fallesen og Joe Kniesek

Det fik en ganske tragisk udgang lørdag eftermiddag, da en trafikulykke indtraf på Vestmotorvejen ved Bjæverskov, hvor en bilist ved en overhaling påkørte en forankørende bil med hestetrailer.

arrow Læs også: To heste slap ud på motorvejen efter færdselsulykke

I traileren befandt to heste sig, og traileren slingrede som følge af episoden, inden den væltede på motorvejen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Det betød desværre, at den ene hest umiddelbart efter måtte aflives, da den havde pådraget sig svære skader. Den anden hest overlevede ulykken og stod kortvarigt på selve motorvejen, hvor der hurtigt blev skabt en længere kø efter episoden, der skete ved 14.20-tiden lørdag eftermiddag.

Ingen personer kom imidlertid til skade, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Marti Bjerregaard.

Han tilføjer, at en tredje bil var involveret i ulykken. Denne bil påkørte således bilen, der var i færd med at overhale hestetransporten i øjeblikket efter den mislykkede overhaling, fortæller Martin Bjerregaard.

Efter ulykken blev en ny hestetransport rekvireret, og køen på motorvejen opløste sig godt to timer efter, cirka 16.15 lørdag.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk