23. september 2019
Pangea Park i Bjæverskov slog i weekenden dørene op til endnu en farvestrålende sæson, hvor der blandtr andet er nye papegøjer i byret.
gallery icon

Se billedserie

Pangea Park i Bjæverskov slog i weekenden dørene op til endnu en farvestrålende sæson, hvor der blandtr andet er nye papegøjer i byret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trængsel foran Linse og krybdyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trængsel foran Linse og krybdyr
Køge - 15. april 2019 kl. 14:33
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Køen var lang, da Pangea Park i Bjæverskov åbnede dørene for endnu en sæson med kærlighed til dyrene.

De nye dyr blev studeret af gæsterne, men mange var også kommet for at hilse på dagens tobenede hovedperson. Linse Kessler havde nemlig forladt »Bryggen« for at være med til åbningen og fik æren af at klippe snoren over til den nye krybdyrsgrotte. Det var dog først efter at have givet sig god til at snakke med folk og stille op til adskillige selfies med fans i alle aldre.

- Det er virkelig fedt at være her og det er mig en kæmpe glæde at åbne den nye grotte her, sagde hun, da saksen blev fundet frem og den nye grotte blev åbnet.

Her kunne man i mørklagte omgivelser komme helt tæt på adskillige slanger, edderkopper og andre fascinerende dyr man ikke helt har lyst til at møde ude i dan danske natur.

Pangea Park er grundlagt af de to brødre Dennis Netsov og Marc Vogel, der har en stor forkærlighed for blandt andet eksotiske fugle og netop krybdyr.

- Det er helt overvældende, at der er kommet så mange mennesker til åbningen og det er selvfølgelig en god start på den nye sæson for os, sagde sidstnævnte i et ganske lille ledigt øjeblik.

Pangea Park har åbent fredag, lørdag og søndag fra 10:00 - 17:00. Der er desuden åbent alle helligdage, samt hele Påskeferien og sommerferien.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk