28. november 2020
- Når omstændighederne pludselig ændrer sig, kan det være fint lige at ryste posten og forsøge at gøre tingene på en anden måde, påpeger Mai Rose Kristiansen. Foto: UUV Køge
- Når omstændighederne pludselig ændrer sig, kan det være fint lige at ryste posten og forsøge at gøre tingene på en anden måde, påpeger Mai Rose Kristiansen. Foto: UUV Køge
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Traditionel uddannelsesmesse bliver virtuel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Traditionel uddannelsesmesse bliver virtuel
Køge - 21. oktober 2020 kl. 16:03
Af Simon de Visme

På grund af situationen med corona bliver den årlige messe Tjek på Fremtiden erstattet af en messe i virtuel form, som løber af stablen torsdag den 29. oktober klokken 17-19.

Det skriver Ungdommens Uddannelsesvejledning (UUV) Køge i en pressemeddelelse.

Som planlagt er det formanden for Skoleudvalget i Køge Kommune, Mads Andersen (K), der åbner messen Tjek på Fremtiden virtuelt. Messen er et tilbud til elever i 8.-10. klasse i Køge, Solrød og Stevns og deres forældre.

På den virtuelle uddannelsesmesse kan elever og forældre deltage i infomøde, hvor de gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelserne præsenterer netop deres ungdomsuddannelser, og hvor studievejledere sidder klar til at besvare spørgsmål. Ligeledes vil der være et »messeområde« med chat, dialog, links til film eller andet.

På skolerne i Køge, Solrød og Stevns vil eleverne op til dagene blive præsenteret for indgangen til den virtuelle uddannelsesmesse Tjek på Fremtiden, og hvordan de sammen med deres forældre kan deltage i messen hjemmefra.

- Der var bestemt ikke noget galt med måden vi hidtil har afholdt uddannelsesmesser, som rigtig mange elever og forældre også har bakket op bag, men engang i mellem, når omstændighederne pludselig ændrer sig, kan det være fint lige at ryste posen og forsøge at gøre tingene på en anden måde, fortæller Mai Rose Kristiansen, der er leder af UUV i Køge.

Sammen med planlægningsgruppen håber Mai Rose Kristiansen, at der på skoler og blandt forældre bliver taget godt imod det nye tilbud, som kan nås fra spisebordet hjemme i stuerne, eller hvis det skal være mere mageligt fra sofaen. Vigtigt er det, at både elever og forældre bliver klædt på til uddannelsesvalget efter grundskolen, understreger UUV Køge.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk