2. august 2021
Lokalpolitik uden KAMP er Nils Gislis slogan til årets kommunalvalg.
gallery icon

Se billedserie

Lokalpolitik uden KAMP er Nils Gislis slogan til årets kommunalvalg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tommy Kamp igen på plakaten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tommy Kamp igen på plakaten
Opdateret 29. oktober 2013 kl. 14:05
Køge - 28. oktober 2013 kl. 14:38
Af Jens Villemoes

Køge: Den tidligere lokalformand for Socialdemokraterne Tommy Kamp har ikke været synlig i Køge i lang tid.

Siden den omstridte lokalpolitiker forlod byen i kølvandet på sagen om Café Vanilla, rocker-forbindelserne og balladen om Henrik Sass Larsen PET-godkendelse har Tommy Kamp holdt lav profil. Men nu sætter Konservatives Nils Gisli igen Tommy Kamp på dagsordenen med tre små ord på sin valgplakat »Lokalpolitik uden KAMP«.

Nils Gisli forlod Socialdemokraterne i 2010 på grund af Tommy Kamp og til en mindre grad Marie Stærkes lederstil. Han er i øjeblikket i Pakistan, men i en video på sin Facebook-side, forklarer han den usædvanlige valgplakat sådan her.

- Personligt synes jeg, min valgplakat er super flot. Ikke mindste på grund af det flotte billede, der er på. Men også teksten »Lokalpolitik uden Kamp« kan fortolkes på rigtig mange måder. Er det fordi, jeg ikke er i landet, og derfor ikke kan deltage i valgkampen. Er det fordi, jeg var med til at sparke socialdemokraternes formand i røven, så han forlod Køge Kommune, og ikke længere er med i lokalpolitik, eller er det bare fordi, jeg ønsker at politikerne i Køge Kommune skal lade være med at være så hårde ved hinanden og samarbejde i stedet for at kæmpe mod hinanden, siger Nils Gísli, der lader den endelige fortolkning af valgplakatens budskab være op til Facebooks brugere.

Tidligt i valgkampen udtalte Nils Gisli, at han agter at forlade kommunalpolitik, såfremt De Konservative vælger at støtte Marie Stærke på valgnatten.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk