22. april 2019
Rotterne har i de forgangne dage været mere synlige i det grønne område her i Ll. Skensved, end sædvanen foreskriver, da de er desperate efter vand i varmen og derfor ikke kun kommer frem i skumringen. Foto: Anders Fallesen
gallery icon

Se billedserie

Rotterne har i de forgangne dage været mere synlige i det grønne område her i Ll. Skensved, end sædvanen foreskriver, da de er desperate efter vand i varmen og derfor ikke kun kommer frem i skumringen. Foto: Anders Fallesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tørstige rotter er langt mere synlige end normalt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tørstige rotter er langt mere synlige end normalt
Køge - 22. juli 2018 kl. 13:12
Af Anders Fallesen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Som alle andre dyr tørster rotterne ekstra meget efter vand netop nu i sommerheden.

Derfor er skadedyrene da også langt mere synlige i landskabet for tiden, end sædvanen foreskriver. Eksempelvis i åløbet omkring Hovmarken og Overdrevet i Lille Skensved, hvor Stine Friis Bachmann, der bor tæt ved, har observeret livlig færden de senere dage. Det fik hende til at skrive ud i Lille Skensveds Facebook-gruppe for at gøre opmærksom på problemet, ligesom hun straks anmeldte det til Køge Kommunes rottebekæmpere, skriver DAGBLADET.

Og netop dette er den helt rigtige fremgangsmåde, fortæller Jytte Larsen fra ETK, der står for den kommunale rottebekæmpelse. Ifølge hende kommer rotterne normalt frem i skumringen, men i deres søgen efter vand og mad viser de sig lige nu gennem de fleste af døgnets timer.

- Så borgerne bør gøre, som hun (Stine Friis Bachmann, red.) har gjort og anmelde det til os. Rottemanden har været ude at sikre matriklen, og så bekæmper vi også rotterne ved åløbene. Det eneste, vi kan gøre her, er så at stille såkaldte »Good Nature-fælder« op og så ellers håbe, at de kan stå i fred. Det er fælder, der er giftfri, og som giver rotten stød, så den dør, siger Jytte Larsen til DAGBLADET.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk