26. januar 2021
Medejer Jesper Bloch Rønsholt (th) og salgsassistent Rene Larsen håber på et godt julesalg og 

dermed gode gaver til trængende familier fra butikken. Foto: Henrik Førby Jensen
Medejer Jesper Bloch Rønsholt (th) og salgsassistent Rene Larsen håber på et godt julesalg og dermed gode gaver til trængende familier fra butikken. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tøjbutik donerer julepakker til familier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tøjbutik donerer julepakker til familier
Køge - 27. november 2020 kl. 06:36

Verden er i forandring. Mange mennesker er blevet berørt på den ene eller den anden måde af disse forandringer - derfor har herretøjstøjforretningen Mr. Niels Ove besluttet at indgå et samarbejde med den lokale afdeling af Lions Club til fordel for udsatte familier.

- Flere end tidligere har brug for hjælp, og derfor vil vores Black Friday handle om at hjælpe andre. Vi vil i samarbejde med vores leverandører donere 20 procent af vores omsætning fredag den 27. november målrettet julehjælpepakker til familier i vores lokalområder, som er økonomisk udfordret, fortæller medejer Jesper Bloch Rønsholt.

Butikken opfordrer vores kunder til at starte deres julegaveindkøb den fredag og samtidig støtte et rigtig godt formål. Og i sagens natur støtte det lokale handelsliv.

- Det indsamlede beløb giver vi videre til Lions Club Køge, som hjælper os med at få julehjælpen ud til de rigtige. Sammen kan vi hjælpe til at flere kan holde en anstændig jul, lyder budskabet.

- hef

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk