1. december 2020
Foto: Jan Holm
Foto: Jan Holm
Foto: Jan Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To mænd snuppet for spritkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To mænd snuppet for spritkørsel
Køge - 19. november 2020 kl. 12:27
Af Katrine Wied

Politiet standsede to spritbilister i Borup og Lellinge onsdag aften.

Klokken 20.16 anmeldte en bekymret bilist på Sydmotorvejen ved Lellinge, at han havde bemærket en forankørende bil, som kørte slingrende ad motorvejen mod syd. Bilisten standsede i 1. vognbane ved afkørsel 33 - Lellinge.

En motorcyklist og en patruljebil blev hastigt sendt til stedet, hvor bilen blev bugseret ind i nødsporet, så ingen kørte ind i den. Føreren af bilen, en 29-årig mand fra Hvidovre, var tydeligt spirituspåvirket, og han blæste da også alkometeret op på væsentlig mere end det tilladte. Politiet sigtede og anholdt den 29-årige, og han blev taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt

Klokken 20.57 sigtede og anholdt politiet en 59-årig mand fra Maribo, som kørte bil på Dalbyvej i Nr. Dalby ved Borup, selvom hans promille var over det tilladte. Han fik udtaget en blodprøve og blev herefter løsladt.

Når blodprøverne er blevet analyseret, vil de sigtede høre mere fra politiet i sagerne. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk