17. maj 2021
Lene Langeberg og Lotte Pia Utterup har indgået et nyt samarbejde om salg af kød fra lokalt galloway-kvæg på Tureby Tanken.
Lene Langeberg og Lotte Pia Utterup har indgået et nyt samarbejde om salg af kød fra lokalt galloway-kvæg på Tureby Tanken.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tankstation og gårdbutik i nyt samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tankstation og gårdbutik i nyt samarbejde
Opdateret 12. april 2021 kl. 09:47
Køge - 12. april 2021 kl. 09:41
Af Henrik Førby Jensen

Tureby Tanken ved Lena Langeberg og Babberup Gammelgaard ved Lotte Pia Uttrup og Hans-Christian Rasmussen har indgået samarbejde om salg af lokale varer.

Lena Langeberg har drevet tankstationen i 30 år og Lotte og Hans-Christian åbnede gårdbutikken i Babberup i november 2019 efter at have anskaffet sig de første galloway-kvæg i 2018.

- Det bæredygtige kød består i, at vi - udover græs, wrap, hø og halm - fodrer vores galloway-kvæg med overskudsfrugt fra detailhandlen, og dyrene elsker det. Galloway-kvæg har fra naturen ingen horn, deres særlige kendetegn er den hvide 'bælte' rundt om maven, men har også andre farver som hel sort, brun, rød og hvid, fortklarer Lotte Pia Utterup.

Udover salg af bæredygtigt kød fra frilandskvæg sælger Lotte Pia Utterup og Hans-Christian Rasmussen også deres meget populære hjemmelavede marmelader, som nu også kan købes på Tureby-tanken udover hakket kød og grillpølser i høj kvalitet.

Samarbejdet er indgået med et ønske om at støtte hinanden i lokalområdet, oplyser de nye samarbejdspartnere. Gårdbutikken har således også fået sat sit skilt op på tankstationens hegn.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk