21. oktober 2021
Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svinefest: Politiet sætter unge til at rydde op efter sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svinefest: Politiet sætter unge til at rydde op efter sig
Køge - 21. juni 2021 kl. 17:20
Af Katrine Wied

Politiet snuppede musikanlægget, da en gruppe unge fredag festede lidt for højlydt ved Pogebanken i Herfølge. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Omkring klokken 20 fik politiet en anmeldelse om, at 10-20 unge var forsamlet ved skolen, hvor de hørte høj musik fra en soundboks. En patrulje kørte til stedet, med de unge stak af med soundboksen, da politiet ankom. Roen var nu genoprettet, så politiet forlod området.

Lidt senere på aftenen var den så gal igen, idet der igen blev afspillet høj musik i området. Denne gang lykkedes det politiet at få fat i soundboksen, ligesom de unge forblev på stedet. De havde efterladt en del affald, som de blev sat til at rydde op. Herefter blev ejeren af soundboksen - en 19-årig mand fra Herfølge - gjort bekendt med, at soundboksen blev taget med til politistationen, fordi den blev brugt til at forstyrre de omkringboende med høj musik.

Den 19-årige blev oplyst om, at soundboksen kunne afhentes den følgende dag. Ingen blev sigtet for noget i anledning af anmeldelserne, lyder det fra politiet.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk