27. januar 2021
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sur cyklist mistænkt for hærværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sur cyklist mistænkt for hærværk
Køge - 04. december 2020 kl. 10:36
Af Lars Andersen

Torsdag ved 18.30-tiden 18.38 anmeldte en 57-årig mand fra Køge, at hans bil var blevet udsat for hærværk, medens han havde været kortvarigt inde i den lokale Silvan. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

En vinduesvisker og et sidespejl på anmelderens bil var blevet ødelagt inden for få minutter, og anmelderen mistænkte nu en sur cyklist, som han havde været ved at påkøre på Københavnsvej i forbindelse med svingning til højre ad Gammel Lyngvej kort forinden.

Cyklisten var efter bataljen fulgt efter anmelderens bil ind på parkeringspladsen ved byggemarkedet, hvor cyklisten havde råbt truende af ham.

Da anmelderen efter ærindet i byggemarkedet kom retur til bilen, var vinduesviskeren og sidespejlet ødelagt.

Anmelderen mistænkte nu cyklisten, som han beskrev som: mand, dansk af udseende, 25-30 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, skægstubbe og cyklende på en mountainbike.

Politiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket noget usædvanligt på parkeringspladsen ved byggemarkedet kort før anmeldelsen. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk