16. december 2017
Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Supersygehus er et spadestik nærmere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Supersygehus er et spadestik nærmere
Køge - 19. september 2017 kl. 07:54
Af Tine Fasmer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sjællands Universitetshospital Køge kom mandag et skridt nærmere mod at blive supersygehus for alle knap 850.000 indbyggere i Region Sjælland.

Regionsrådsformand Jens Stenbæk (V) tog første spadestik til en såkaldt vidensbygning, der med tiden skal huse forskning og konferencer, men som allerede vil stå klar i løbet af det kommende år, så den kan bruges til byggeprojekt-kontor.

Han fik god hjælp fra 5. klasses elever fra Ellemarkskolen i Køge, der fortsatte gravearbejdet, så der var et stort nok hul til at dække deres orange tidskapsel.

Den har eleverne fyldt med tidstypiske ting, og når byggeriet - der i alt gør hospitalet tre gange så stort - er helt færdigt i år 2023, bliver den åbnet igen.

- Det vil give anledning til mange tanker om, hvor hurtigt udviklingen går, sagde regionsrådsformanden, der pointerede, at supersygehuset bygges med henblik på ny teknologi og udvikling:

- Vi skal være forberedt på de fremskridt, der kommer allerede, mens vi er i gang med byggeriet, og især efter at det står ærdigt, så bygningerne bliver ved med at være gode rammer for behandlingen, så hospitalet kan følge med tiden, sagde Jens Stenbæk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk