24. januar 2019
Kæmperne fra Extreme Muay Thai klarede sig flot ved VM, hvor både Daniel Torres , Martin Bjørn Hansen og Jesper Dabelsteen vandt medaljer.
Kæmperne fra Extreme Muay Thai klarede sig flot ved VM, hvor både Daniel Torres , Martin Bjørn Hansen og Jesper Dabelsteen vandt medaljer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Super godt år for Extreme Muay Thai

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Super godt år for Extreme Muay Thai
Køge - 12. januar 2018 kl. 14:30
Af Lars Andersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

2017 har været et fantastisk år for thaiboksningen og kickboksning i Køge, hvor klubben Extreme Muay Thai endnu en gang har sat kommunen på verdenskortet.

I slutningen af december kom det danske landshold hjem fra Italien med tre medalje fra verdensmesterskaberne - og den lokale Køge-klub havde tre kæmpere med på det danske landshold, og alle tre havde medaljer med hjem. To sølv og en bronze.

Desværre blev selve VM-finalerne aflyst, da det blev rigtigt dårligt vejr i den pågældende weekend.

- Det er selvfølge møg ærgerligt, at kampene ikke bliver gennemført, når vi står med to VM-finalepladser, og jeg er da heller ikke i triviel om, at vi også ville have fået den tredje og sidste finaleplads, hvis de ikke havde måtte aflyse finalerne, fordi der kom meget store snemængder lige i den weekend i Italien, siger Jesper Dabelsteen fra klubben.

- Dette VM var for de voksne, så jeg er da stadig utroligt stolt over, at vi gamle stadig kan være med i verdenseliten og sætte Køge på verdenskortet.

Kæmperne i Extreme Muay Thai har foruden medaljerne ved Senior-VM i december vundet en lang række titler til klubben: 11 VM-medaljer hvorfra tre er VM-guld, to nordiske mesterskaber, en dansk mester i thaiboksning, tre danske mesterskaber i kickboksning samt flere titler fra lokale stævner i ind- og udland.

Køge-klubben afvikler DM i thaiboksning i Køge den 24 februar, hvor alle interesserede kan komme forbi og se de absolut bedste thaibokser i Danmark kæmpe om at kunne kalde sig dansk mester 2018 og dermed komme med til VM i Mexico.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk