23. januar 2019
Jasmin og Mathilde har været på dyrskue sammen de seneste tre år. Det er Mathilde på otte år, der har taget sin hest med for at vise den frem på skuet. Foto: Torben Thorsø
gallery icon

Se billedserie

Jasmin og Mathilde har været på dyrskue sammen de seneste tre år. Det er Mathilde på otte år, der har taget sin hest med for at vise den frem på skuet. Foto: Torben Thorsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Store og små på skue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Store og små på skue
Køge - 20. august 2018 kl. 13:55
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var alt fra kaniner og søde hundehvalpe til mus og farverige fugle, men Mathilde på otte år havde kun øje for Jasmin, som hun flittigt gav en tur med børsten.

- Det er sjovt at udstille sin hest og gøre den fin til, når den skal vises frem, sagde hun og fortalte, at det var tredje gang hun havde hesten Jasmin med på Børnedyrskuet i Borup.

Den 16-årige hoppe virkede lidt stor ved siden af den lille pige, men Mathilde er ikke bange for den.

- Den har godt nok smidt mig af en gang - og den tror nogle gange, at mine fingre også er godbidder, når jeg fordrer den - men den er sød og jeg elsker et ride på den, fortsatte hun, mens børsten blev lagt og spanden med halm fyldt op.

Hun vare bare en af de mange børn, der var med på det traditionelle dyrskue på Savværksgrunden i Borup.

Her kan alle børn udstille deres kæledyr, i alle størrelser, og der er god mulighed for at få en hyggelig dag sammen med familien.

Vibeke og Peter Hansen havde børnebørnene med og er glade for arrangementet som Skovbo Y`s Mens Club står for.

- Vi har været her nogle gange og synes, at det er et rigtig godt arrangement. Det er imponerende, hvor mange kræfter og energi, der bliver lagt i dyrskuet. Det kan man kun sætte pris på, fortalte de.

En foreløbig opgørelse af dagens omsætning tyder på et pænt overskud, som muliggør, at foreningen også i år kan yde støtte til lokale og humanitære formål i lokalområdet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk