12. april 2021
Op mod 20 mennesker unge mennesker var samlet ved Herfølge Stadion onsdag, så politiet måtte rykke ud til stedet. Foto: Kenn Thomsen
Op mod 20 mennesker unge mennesker var samlet ved Herfølge Stadion onsdag, så politiet måtte rykke ud til stedet. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor gruppe samlet: Tilbageværende måtte rydde op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor gruppe samlet: Tilbageværende måtte rydde op
Køge - 25. februar 2021 kl. 13:02

Onsdag aften klokken 21.07 fik politiet flere anmeldelser om, at op mod 20 unge mennesker opholdt sig ved en kunststofbane ved Herfølge Stadion, hvor de forstyrrede de omkringboende ved at spille høj musik og desuden indtage alkohol.

En patrulje kørte til området, men fik kun kontakt til tre tilstedeværende, lokale unge i alderen 15-17 år. Der var således ikke grundlag for at sigte nogen for overtrædelse af forsamlingsforbuddet, men politiet fik sig en god snak med de tre om det uhensigtsmæssige og ulovlige i at forsamle sig i større grupper også ud fra et sundhedsmæssigt perspektiv.

Da politiet på stedet kunne se efterladenskaber fra de mange, som der ifølge anmeldelserne havde været forsamlet på stedet, fik de tre trufne unge lov til at rydde op, inden både de og politiet forlod området.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk