21. maj 2019
Hamid Rahmani er uddannet journalist fra Kabul, hvor han også er født og opvokset. I flere år har han arbejdet som taxachauffør, men en bilulykke i sommers har sygemeldt ham. Foto: Simon de Visme
Hamid Rahmani er uddannet journalist fra Kabul, hvor han også er født og opvokset. I flere år har han arbejdet som taxachauffør, men en bilulykke i sommers har sygemeldt ham. Foto: Simon de Visme
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stolede på kommunens sms og mistede sygedagpenge: - Uretfærdigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stolede på kommunens sms og mistede sygedagpenge: - Uretfærdigt
Køge - 28. oktober 2018 kl. 07:02
Af Simon de Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hamid Rahmani har siden 2011 arbejdet som taxachauffør, men i sommers betød en bilulykke, at han var nødt til at sygemelde sig. Den 46-årige afghaner, der bor i Køge, blev tilkendt sygedagpenge og skulle derfor til møde hos Jobcenteret i Køge Kommune.

arrow Læs også: Efter forvirrende sms: Kommune afviser kritik i sagen om Hamid

Dagen inden fik Hamid Rahmani en sms om, at mødet på Jobcenteret var ændret. På grund af beskeden gik Hamid Rahmani ud fra, at mødet var aflyst og mødte ikke op hos Køge Kommune. Men den beslutning fik konsekvenser, for mødet var hverken ændret eller aflyst, og kommunen valgte herefter at fratage den 46-årige retten til sygedagpenge.

Hamid Rahmani fortæller, at han efterfølgende har talt med en person hos Køge Kommune, der erkendte, at sms'en var blevet forsinket på grund af en systemfejl.

- Jeg synes, det er uretfærdigt, for hvis der er sket en systemfejl hos kommunen, hvorfor er det så mig, der bliver straffet?, spørger han og kritiserer kommunens ageren i sagen.

- Hvorfor støtter de mig ikke, så jeg kan komme hurtigt tilbage på arbejdsmarkedet? Det må da også være i Jobcenterets interesse, at folk bliver raske, så de kan arbejde igen, påpeger Hamid Rahmani.

DAGBLADET Køge har været i kontakt med Køge Kommune, der dog endnu ikke har haft mulighed for at stille op til interview.

Læs hele historien i lørdagens udgave af DAGBLADET Køge.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / Køge Onsdag / LørdagsAvisen

Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 14.
BREAKING-nyheder udsendes efter behov
*påkrævet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk