23. januar 2019
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stjålet varebil skubbede bil af vejen: Fører efterlyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stjålet varebil skubbede bil af vejen: Fører efterlyst
Køge - 13. august 2018 kl. 12:41
Af Katrine Wied
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet efterlyser en 20-25-årig mand, som søndag aften var årsag til et usædvanlig frækt færdselsuheld. Det skriver DAGBLADET Køge.

Klokken 18.10 søndag påkørte manden en bil, der blev ført af 34-årig mand fra Borup. Den 34-årige mand kørte ad Møllevej mod vest og var standset før svingning til venstre ad Bakkegårds Alle. Her påkørte den efterlyste mand i en varebil den 34-årige, da han standsede for at svinge til venstre ad Bakkegårds Alle. Men ikke nok med det, varebilen fortsatte med at skubbe til den 34-åriges bil, så varebilen den passere forbi. Det lykkedes, og selv den 34-årige forsøgte at følge efter varebilen, mistede han den af syne i området ved Neergårdsparken.

Varebilen viste sig at være meldt stjålet i Korsør natten til søndag. Senere på aftenen blev omkring klokken 20.40 blev den fundet udbrændt i Sorø.

Føreren af varebilen er en mand på 20-25 år. Han har kort, sort hår og var iført en lys eller hvid trøje eller T-shirt. I varebilen var yderligere to mænd. Politiet forsøger nu at få identificeret både føreren og de to øvrige personer i bilen, lyder det fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk