22. juni 2021
Foto: Jan Holm
Foto: Jan Holm
Foto: Jan Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stangstiv polak: Hammeren faldt omgående

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stangstiv polak: Hammeren faldt omgående
Køge - 08. juni 2021 kl. 13:22
Af Katrine Wied

Der var omgående konsekvens, da en stangstiv polsk mand blev snuppet af politiet søndag.

arrow Læs også: Voldsom beruset bilist stoppet

En 43-årig mand fra Polen blev mandag fremstillet for en dommer ved Retten i Roskilde som sigtet for spirituskørsel ad Gammel Køgevej i Køge søndag formiddag. Andre bilister havde set hans usikre kørsel, og sagen blev anmeldt til politiet, som anholdt manden, der blæste alkometeret op over 2,0 promille.

Promilleerklæringen var kort før retsmødet blev færdig, og den viste, at den sigtede havde en promille på 2,65 under kørslen. Dommeren afgjorde sagen med en straksdom, hvor den 43-årige blev idømt 20 dages ubetinget fængsel og betinget udvisning af Danmark.

Manden blev desuden frakendt kørekortet i Danmark ubetinget i 3 år. Bilen blev beslaglagt af retten, som senere vil tage stilling til, om den kan endelig konfiskeres. Bilen var en, den 43-årige havde lånt, så bilejeren vil blive indkaldt til retsmødet, hvor konfiskationen behandles. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk