21. februar 2020
Politiet fandt hele 47 gram kokain under et bilsæde, hvor en 19-årig mand fra Herfølge havde siddet. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Politiet fandt hele 47 gram kokain under et bilsæde, hvor en 19-årig mand fra Herfølge havde siddet. Arkivfoto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Standset af politiet: Unge havde kokain under bilsædet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Standset af politiet: Unge havde kokain under bilsædet
Køge - 08. oktober 2019 kl. 12:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag aften klokken 23.00 standsede politiet en personbil på Vestmotorvejen ved Bjæverskov med henblik på rutinemæssig kontrol af køretøjet og de personer, der befandt sig i bilen.

Ifølge politiet var der tale om en 19-årig mand fra Herfølge, en 19-årig mand fra Lille Skensved og en 20-årig mand fra Køge, som alle virkede meget nervøse over at være blevet standset af politiet.

Bilen blev derfor kontrolleret, og under et sæde, hvor den 19-årige fra Herfølge havde siddet, fandt politiet flere poser med et hvidt pulver, som viste sig at være kokain.

Politiet fortæller, at mængden var hele 47 gram, som den 19-årige fra Herfølge blev anholdt og sigtet for at være i besiddelse af. De to øvrige blev ikke sigtet for noget, og den anholdte blev løsladt efter afhøring til sagen.

Senere kan han forvente at høre nærmere fra politiet, som mistænker ham for at være i besiddelse af den forholdsvis store mængde kokain med henblik på videresalg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk