25. januar 2021
Lyngspejdernes juletræssalg på Lille Lyngvej har været en fast i mange år - årets salg begynder på lørdag.
Lyngspejdernes juletræssalg på Lille Lyngvej har været en fast i mange år - årets salg begynder på lørdag.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spejdere sælger lokale juletræer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spejdere sælger lokale juletræer
Køge - 25. november 2020 kl. 11:22

Julen er i helt særlig grad traditioners tid. Og traditionen tro, sælger Lyngspejderne Køge Nord også i år friske lokale juletræer. Lyngspejdernes spejdere, ledere, foreningsbestyrelse samt forældre og venner af spejdergruppen tager lørdag den 28. november i skoven og fælder dette års juletræer, og begynder salget af juletræer allerede samme dag så snart de første træer er hjemme ved spejderhytten på Lille Lyngvej 1, Køge. Til og med juleaftensdag er salget herefter åbent lørdage og søndage klokken 10 til 16 og på hverdage klokken 16 til 18.

Gennem mere en halv menneskealder har de blå spejdere hos Lyngspejderne Køge Nord haft til huse i spejderhytten på Lille Lyngvej - og lige så længe har juletræssalget været en væsentlig del af det økonomiske grundlag for det store frivillige arbejde som spejderlederne og øvrige frivillige yder, med det formål at give børn og unge i Køge Nord og det øvrige Køge et sundt og aktivt fritidsliv. Lyngspejderne Køge Nord er en del af Det Danske Spejderkorps (DDS). Med blandt andet godt fællesskab med øje for at forskellighed kan være en styrke og med ansvarlighed over for både hinanden og for samfundet, udvikles børn og unge hos DDS Lyngspejderne - samtidig med at spejderne sørger for at have det drønsjovt. Der er i øvrigt spejdermøde hver tirsdag klokken 17 og 18.30 alt efter alder samt hver anden søndag for Familiespejderne (3-5 årige).

- Bare mød op! Alle er velkomne og vi har ingen ventelister siger Lyngspejderne.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk