19. juni 2021
Over 300 glade børn har i løbet af sommeren slået sig løs i Køge Bugt Gymnastikcenters store og særdeles veludstyrede gymnastikhal. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Over 300 glade børn har i løbet af sommeren slået sig løs i Køge Bugt Gymnastikcenters store og særdeles veludstyrede gymnastikhal. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerens sjoveste tumleplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerens sjoveste tumleplads
Køge - 31. juli 2020 kl. 19:00
Af Lars Andersen

De hopper, de svinger, de griner, de løber, de vælter, de hænger med hovedet nedad - de har en fest.

Køge Bugt Gymnastikcenters store sal er fyldt med en 40-45 børn i alderen 6-9 år, der bare drøner rundt mellem de mange redskaber, trampoliner og madrasser med en energi, som kun børn i den alder kan opretholde i mere end 2-3 minutter ad gangen.

Imens sidder de smilende forældre enten nede på gulvet i hallen eller oppe på balkonen med en stille kop kaffe, mens afkommet får krudtet af.

- Vi har haft fuldt hus, næsten hver gang vi har arrangeret sommersjov for den yngste grupper, fortæller Køge Bugt Gymnastikcenters administrator Hanne Nielsen.

- Og så er deltagerantallet faldet efterhånden, som vi er kommet op i aldersklasserne.

Der har været travlt i den store hal henover sommeren med hele 33 arrangementer som en del af henholdsvis Sommersjov og Ungdommens Sommer.

- Og mens de små og deres forældre er mødt trofast op, så har det helt klar været noget sværere at indfange de 14-18 årige, erkender hun.

- Vi har prøvet med både dans, spring og parkour, men det kniber stadig, og så fandt vi hurtigt ud af, at det slet ikke dur med aktiviteter for den aldersgruppe om formiddagen. Glem det! Jeg ved da slet ikke, hvad vi tænkte på, griner hun.

- Men i løbet af sommeren har vi haft over 300 glade og begejstrede børn igennem på de små hold til Sommersjov, og så har vi forlænget vores populære »familieræs« og »babyræs«, så de har været afviklet hver weekend hen over sommeren. Det har virkelig været et hit.

Det er det også på gulvet i hallen, hvor tempoet hos de små bestemt ikke blevet sat ned.

To af gymnastikforeningens unge instruktører sørger for, at det trods alt ikke bliver for vildt, og hvis nogen stik imod forventning skulle komme til at kede sig, er de straks klar med forslag til en sjov leg.

- Det er selvfølgelig altid dejligt med glade mennesker i hallen, men sommerens mange aktiviteter har heldigvis også smittet af på vores hold, hvor vi så småt er ved at være rigtigt godt med med hensyn til tilmeldinger til efteråret, siger Hanne Nielsen.

- Og der er ingen tvivl om, at de her Sommersjov-dage har betydet nye medlemmer.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk