3. juni 2020
Corona Camping i Borup ved Køge har selv klaget til kommunen over de restriktioner den seneste tilladelse har påført pladsen.
Corona Camping i Borup ved Køge har selv klaget til kommunen over de restriktioner den seneste tilladelse har påført pladsen.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Social campingplads mister tilladelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Social campingplads mister tilladelse
Køge - 18. oktober 2019 kl. 14:07
Af Torben Thorsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Strid: Planklagenævnet har underkendt Køge Kommunes tilladelse til, at Corona Camping kan fungere som et »socialt og kulturelt samlingssted«. Dermed skal campingpladsen indskrænke de populære aktiviteter og serveringen af mad fra det produktionskøkken, som kommunen ellers lige havde givet tilladelse til.

arrow Læs også: Corona protesterer mod kommunal »Lukkelov«

Planklagenævnets afgørelse kommer blandt andet på baggrund af klager over forholdene på campingpladsen, og det ærgrer Niels Rolskov (EL), formand for kommunens Klima- og Planudvalg, at tilladelsen nu skal trækkes i land.

- Det var et forsøg på at række en hånd ud til campingpladsen, og vi havde tiltro til, at vi havde givet en tilladelse, der var afpasset mulighederne på stedet. Derfor er det da meget ærgerligt, at den nu skal trækkes tilbage, siger han.

Forholdene på Corona Camping, der ligger ved Borup, har i flere år været et stridspunkt mellem ejeren, Michael Farnø, enkelte naboer og senest Køge Kommune.

- Kommunen har reelt ikke gjort noget for at finde den rigtige løsning, men bare indført en lukkelov, der gør det umuligt for os at drive en forretning, siger Michael Farnø, der selv har klaget til Planudvalget over det han ser som væsentlige restriktioner i tilladelsen.

arrow Politiker afviser ansvar for helårscampister
05. juli 2019 kl. 13:45 Opdateret: kl. 13:51
arrow Borgerforslag: Gør helårscamping lovligt
29. juni 2019 kl. 10:05 Opdateret: kl. 13:54
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk