22. januar 2021
En retssag om et drab begået i Ellemarken i Køge sidste år begyndte i går i Retten i Roskilde, hvor der opstod tumult og slagsmål, umiddelbart inden retsmødet skulle i gang. Foto: Kenn Thomsen
En retssag om et drab begået i Ellemarken i Køge sidste år begyndte i går i Retten i Roskilde, hvor der opstod tumult og slagsmål, umiddelbart inden retsmødet skulle i gang. Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slagsmål i retten: Drabssag begyndte dramatisk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slagsmål i retten: Drabssag begyndte dramatisk
Køge - 14. januar 2021 kl. 10:41
Af Anders Fallesen

Onsdag begyndte en retssag ved Retten i Roskilde, hvor en 22-årig mand fra Køge er tiltalt for i april 2020 at have dræbt en 31-årig mand i Ellemarken på Parkvej i Køge.

Mange tilhørere var mødt op ved retten onsdag formiddag, hvilket skabte uro ved retten, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi. Der var pårørende til både den dræbte og den tiltalte, som alle var meget berørte, hvilket bragte følelserne i kog. Politiet var til stede ved retten for at sikre, at retsmødet kunne gennemføres i god ro og orden.

arrow Læs også: Tiltalt for drab: Men var det selvforsvar eller et decideret drab?

Kort inden retsmødet skulle gå i gang klokken 9.30, opstod der tumult i forhallen til retslokalet. To mænd indlod sig i slagsmål, der dog hurtigt blev standset af politiet. Politiet sigtede de to, en 54-årig mand fra Køge og en 32-årig mand fra Frederiksberg for at overtræde ordensbekendtgørelsen ved at indlede sig i slagsmål.

Den 54-årige blev anholdt klokken 09.20 for at skabe ro i retsbygningen. Han blev taget med til stationen til afhøring og blev løsladt ved middagstid. De to sigtede kan begge forvente en bøde i sagen. Retsmødet forløb efter planen og uden yderligere behov for indgriben fra politiet, oplyser ordensmagten.

Efter frokost var kommet flere tilhørere, så politiet indførte visitation af tilhørerne ved retsmødet for at sikre den generelle gode orden i retsbygningen. Ingen personer blev fundet i besiddelse af noget ulovligt. Politiet blev på stedet indtil retsmødet var afsluttet hen på eftermiddagen.

arrow Drabssag: Mand forblødte efter knivstik i hjertet
18. januar 2021 kl. 18:03 Opdateret: kl. 18:03
arrow Vidne om knivdræbt: - Han var en slags storebror i området
18. januar 2021 kl. 12:43 Opdateret: kl. 12:43
arrow Offer for knivstikkeri blev stukket i armen
11. maj 2020 kl. 15:27 Opdateret: kl. 12:23
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk