23. juni 2021
Caroline Jensen laver fagprøve om den bæredygtige og ergonomiske skoletaske Ergobag. Foto: Henrik Førby Jensen
Caroline Jensen laver fagprøve om den bæredygtige og ergonomiske skoletaske Ergobag. Foto: Henrik Førby Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skoletasker på højkant hos boghandleren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skoletasker på højkant hos boghandleren
Opdateret 12. maj 2021 kl. 09:45
Køge - 12. maj 2021 kl. 08:59
Af Henrik Førby Jensen

Skolestarten venter lige på den anden side af sommerferien og skoletasker er da også emnet for den fagprøve, som den 21-årige Caroline Nielsen laver hos Bog & Ide i de kommende uger og en heldig vinder kan se frem til en gratis skoletaske.

- I uge 20 og 21 skal jeg prøve at øge salget af Ergobag skoletasker. Det er ergonomisk og bæredygtige tasker, der kan indstilles til børn, der er 100 til 150 centimer i højden. Det svarer til 0. til 4. klasse, forklarer den kommende salgsassistent, som laver en konkurrence i forbindelse med sin prøve.

Ergobag fokuserer på børns helbred. Justerbare, vægtfordelende design har længe været almindelig praksis til vandrerygsække til at bære en uforholdsmæssig tung vægt i timevis uden at anstrenge ryggen - den tankegang har Ergobag overført til skoletasker. Børn kan gå, hoppe og lege, selvom de bærer på en tung skoletaske. Bæredygtighed og klimabeskyttelse har desuden været en integreret del af virksomhedsfilosofien og produktionsdesignet i over 10 år, fremgår det af produktbeskrivelsen. Og det er nemt at være med i Bog & Ides konkurrence om en af de smarte tasker.

- Man kan komme ind i butikken og blive skrevet op og man kan deltage på Facebook ved at skrive, hvilken type Ergobag taske, man ønsker sig og hvad man glæder sig mest til ved skolestart, forklarer Caroline Nielsen.

Hun afslutter sin uddannelse i begyndelse af august måned efter et par gode læreår hos Bog & Ide og butikschef Jeanette Jensens kyndige og erfarne ledelse.

- Hun har været rigtig god. Jeg har bare kunnet komme til hende med mine spørgsmål og jeg har personligt fået rigtig meget ud af det. jeg er blevet meget mere udavendt og er rigtig glade for kundekontakten og for at kunne hjælpe vores kunder, siger Caroline Jensen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk